tisdag 4 maj 2010

Höstwok



Ingredienser - 4 portioner
  • 200 g rimmat bogfläsk eller rökt skinka
  • 4 palsternackor, ca 400 g
  • 200 g svamp, t ex blandsvamp eller champinjoner
  • 1 äpple
  • smör
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • ½ dl grovhackad persilja
  • 250 g cottage cheese, KESO® lök

Gör så här

  1. Strimla köttet. Skala och strimla palsternackorna.
  2. Dela svampen i bitar.
  3. Kärna ur och skala äpplet i bitar.
  4. Stek kött och palsternackor i lite smör några minuter i en stor stekpanna.
  5. Ta upp dem och stek svamp och äpplen några minuter.
  6. Blanda ihop allt och smaksätt med salt, peppar och persilja.
  7. Servera med en rejäl klick Keso.

Näringsvärden Per portion inklusive tillbehör: 240 kcal Protein 20 g Kolhydrat 18 g Fett 10 g

Källa & bild: modifast

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar